Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Is Rockstar bezig met remake van de GTA Trilogy?

05/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdag is geen donderdag zonder een verse editie van het GK Journaal. En het item zit opnieuw boordevol nieuws. Blijkbaar doet de gamesindustrie niet aan zomer vakantie. Wat wij niet erg vinden. Deze keer hebben we nieuws over het sterke gerucht dat Rockstar bezig is met remakes van GTA San Andreas, GTA Vice City en GTA 3. We gaan het hebben over een vervelende mededeling van de makers van New World, het slechte nieuws over Beyond Good & Evil 2 en het succesvolle jaar van EA. Als we tenminste hun kwartaalcijfers mogen vertrouwen. En waarom zouden we dat niet kunnen. Ook is er nieuws over de befaamde oerlelijke PS5-kit die ooit doorging voor de PS5. Hij stond namelijk even te koop. We vertellen je het complete verhaal.

Krijgen we in de toekomst een remake van GTA Trilogy

Terwijl de verkoopcijfers van GTA V werkelijk alle record verpulveren, smeken veel fans van de serie al tijden om een teken van leven aangaande een zesde deel. Voorlopig blijft het daar echter bij geruchten en roddels. Enkele insiders denken te weten waarom Rockstar nog geen haast heeft met een nieuw deel. Ze zouden wel eens kunnen werken aan de remakes (en dus geen remasters) van de befaamde GTA Trilogy. En dat zijn GTA San Andreas, GTA Vice City en GTA 3. In deze editie van het GK Journaal gaan we in op dit gerucht en kijken of dit enige vorm van waarheid in zich kan hebben. Komt de GTA Trilogy remake er?

Apex Legends brengt 2 miljard in het laadje

EA heeft een prima boekjaar achter de rug. De publishers meldt juichende cijfers over vrijwel al hen games. Met FIFA natuurlijk als absolute cashcow. Wat ging er allemaal zo goed, wat is opmerkelijk en weten we ook wat over de toekomst van de games van EA? In deze editie van het GK Journaal ga je het allemaal voorbij zien en horen komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch