Menu Premium

Beyond Good & Evil 2 komt naar next-gen

Gamekings Redactie 07/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Michel Ancel, de maker van Rayman heeft gemeld dat Beyond Good & Evil 2 zeker komt, maar niet op de huidige generatie hardware.

Ancel vertelde dat ze op dit moment nog in de creatieve fase zitten en dat de focus ligt op de game en het zo goed mogelijk maken van de game. Hij zei niet op welk platform het vervolg van de originele Beyond Good & Evil game zal komen. Dit besluit zou hen afleiden van wat belangrijk is, namelijk de game zelf. Eén ding is wel zeker, ze hebben grote ambities met deze game en het gaat daarom next-gen hardware nodig hebben om die ambities waar te kunnen maken.

“We focus on the game. We create it first, then we’ll see what can run it. We don’t say 2013 because we don’t know when it will come. We’re working to create a great game and it needs more tech”, aldus de ontwikkelaar.

De insteek van de game ligt dicht bij het third-person perspectief van Prince of Persia en Assassin’s Creed, met de free-running gameplay. Verder wordt er gebruik gemaakt van een dynamische camera die tot leven wordt gewekt door tijdens de actie flink te ‘shaken’ alsof Jade door een nieuwsteam wordt gevolgd.

Beyond Good & Evil 2 is nooit officieel van de baan geweest, want CEO Yves Guillemot van Ubisoft heeft ons op het hart gedrukt dat de game zolang het nodig is in de oven zit. De game was in 2008 al aangekondigd, maar sindsdien is er nauwelijk meer iets van vernomen. Tot vandaag dan. Hoe dan ook elk beetje nieuws over Beyond Good & Evil 2, is goed nieuws!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch