Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Straks Xbox Series X games spelen op tv zonder console

26/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en dat betekent dat het tijd is voor de tweede editie van het GK Journaal tijdens deze week. Met vandaag lekker veel positief nieuws. Zo gaat JJ het hebben over de toekomstige Xbox app voor op de TV, de stand-alone launch van Red Dead Online, PlayStation VR, De Golden Joystick Awards en Google Stadia.

Xbox maakt plannen voor de toekomst

Zoals we allemaal wel weten verliep de launch van de Xbox Series X niet overal even soepel. Maar Phil Spencer krijgt wel de complimenten van JJ over hoe Phil op de probleempjes heeft gereageerd. Zo gaf Spencer toe dat de launch lastig was en dat het de volgende keer anders moest. En dat belooft hopelijk veel goeds voor de toekomst. Ook heeft Phil Spencer bekend gemaakt dat Microsoft bezig is met het ontwikkelen van een Xbox app voor op de TV. Wat zou betekenen dat het later een mogelijkheid is om thuis op de TV te gamen zonder daadwerkelijk een Xbox console aangesloten te hoeven hebben? Time will tell…

The Last of Us Part 2 domineert de Golden Joystick Awards

De meningen tussen gamers liggen redelijk verdeeld over The Last of Us Part 2. Zo heeft de game een userscore van 57 op Metacritic. In tegenstelling tot zijn voorganger is dit een behoorlijk lager. Zijn voorganger pronkt namelijk met een userscore van 92. Bij de critici kan de game echter weinig fout doen. En dus kreeg het spel van developer Naughty Dog nominaties gekregen bij meerdere gaming award shows. Sterker nog, The Last of Us Part 2 heeft de Golden Joystick Awards gedomineerd. Ze heeft de game de volgende awards gewonnen:

  • Best Storytelling
  • Best Visual Design
  • Best Audio
  • PlayStation Game of the Year
  • Ultimate Game of the Year.

Ook won Naughty Dog de award voor Studio of the Year. Kortom: The Last of Us part 2, en daarmee dus ook PlayStation, heeft de Golden Joystick Awards gedomineerd. Is dit een voorteken voor The Game Awards 2020?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch