Menu Premium
Loading...

LG55CX6LA 4K OLED TV Review – Is dit de ideale TV voor next-gen games?

26/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het enige mogelijke antwoord op de vraag in de kop is natuurlijk ‘dat maak ik zelf nog wel effe uit’. En gelijk heb je. Maar we kunnen niet om het feit heen dat we erg blij zijn met de LG55CX6LA 4K OLED TV die bij ons in de mancave staat.  Waar we alle games vandaag de dag op spelen en streamen. En meerdere presentatoren hebben deze TV, of hun grotere broer die 65″ meet, inmiddels gekocht. Uit eigen zak. En dat doen ze alleen als ze zeker weten dat het snor zit met dat apparaat. Niet iedereen heet JJ. Dus doe je voordeel met de review van de LG55CX6LA 4K OLED TV. Want feit is dat heel veel gamers op dit moment uitkijken naar een nieuwe TV. Reden: de komst van next-gen consoles. Een oudere tv kan mogelijk geen 4k aan, heeft geen HDMI 2.1 en zal dus mindere scherpe beelden en minder mooie kleuren produceren. En dat wil je niet.

De review van onze vaste LG 55CX6LA 4K OLED TV

De CX-lijn biedt volgens LG de ultieme ervaring aan voor de gamer. De PS5 en de Xbox Series X zouden optimaal tot hun recht komen op deze dunne TV. De hogere framerate, de Auto Low Latency Mode en de Enhanced Audio return voldoen allemaal aan de HDMI 2.1 specificaties. Dat betekent dat jij als gamer zou moeten kunnen genieten van snelle en vloeiende bewegende beelden in een hoge resolutie. Ook zou je door de lage ingangsvertraging en een snelle responsietijd van 1 milliseconde helemaal up to date moeten zijn om te spelen met high-speed motion en gameplay. Alle pr praat omtrent de LG55CX6LA 4K OLED TV klinkt dus goed. Maar klopt het volgens ons ook?

De TV ken je uit de Gamekings mancave

We gebruiken de LG55CX6LA 4K OLED al weken als TV tijdens van onze Goeie Vrijdag stream. Iedereen kent hem dus. Is dit de perfecte TV om nu of straks jouw next-gen console op aan te sluiten? het antwoord op de vraag kan handig zijn aangezien het morgen Black Friday is en er veel mooie deals online staan. Dus grijp je kans. Met bijvoorbeeld deze review van de LG55CX6LA 4K OLED.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch