Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Hoe was de Playstation State of Play & FUT is geen gokspel

10/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een kakelverse editie van het GK Journaal. Het item waar we al het belangrijke nieuws van de afgelopen paar dagen langs gaan. En zo is dat vandaag niet anders. Want er valt veel te vertellen. Zo hebben we het over de Playstation State of Play van afgelopen woensdag. Daar waren een hoop aankondigingen. Maar was ie vet? raakten we onder de indruk van de trailers van onder andere Exoprimal en TMNT: The Cowabunga Collection? Verder praten we over de nieuwe release datum van Gotham Knights, de rechterlijke uitspraak of FIFA Ultimate Team nu wel of niet een gokspel is en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 10 maart. 

Veel nieuwe games aangekondigd tijdens de Playstation State of Play

Na weken lang geruchten te hebben gehoord over de Playstation State of Play, was het woensdag eindelijk tijd voor de antwoorden. We kregen games als Ghostwire: TokyoStranger of Paradise: FF Origin demo, Forspoken, Gundam Evolution, TMNT: The Cowabunga Collection, Gigabash, JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R,Trek to Yomi te zien. Wat waren de reacties op de content die ze showden? Verder praten we over Gotham Knights. Want na het eerdere uitstel is er eindelijk een nieuwe releasedatum bekend gemaakt. Wanneer het uitkomt? Dat hoor je als je op de Play knop ramt. 

Is FIFA Ultimate Team wel of geen kansspel?

Verder is er ook nieuws over een andere game. En wel FIFA. Of beter gezegd het FIFA Ultimate Team gedeelte. is dit nu wel of niet een kansspel? Wij hebben eindelijk het antwoord. En wat dat is? Dat zie en hoor je zo. Tot slot ook nog wat nieuws over Nintendo. En minder leuk nieuws voor de fans van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot. Waar dat over gaat? Dat zie je zo. Dit en nog veel meer zie je in het GK Journaal van vandaag.

Note: Vlak nadat we dit item opgenomen hadden, besloot Nintendo de verkoop van hun games in Rusland te stoppen. waarvan akte.    

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch