Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Rockstar lijkt singleplayer mode trouw te blijven in GTA VI’

22/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ondertussen al een poosje geleden, maar JJ heeft onze goeie oude studio ingewisseld voor zijn eigen knusse woning. Inclusief kerstboom. Jelle is momenteel de eindejaarsinterviews aan het houden en heeft dus de studio geclaimd. Dit weerhoudt weerhoudt de man er niet een gloednieuwe GK Journaal op te nemen. Het nieuws stopt immers nooit. In deze editie bespreekt JJ: hoe belangrijk is de singleplayer voor Rockstar als je kijkt naar GTA VI, nieuwe ellende rond Cyberpunk 2077 en mooi nieuws voor de fans van Nintendo en de Switch.

GTA VI: Singeplayer of Multiplayer?

Rockstar Games is een developer due zich in het verleden voornamelijk focuste op zijn singleplayer modes. Een aantal jaar geleden kwam hier een verandering in toen ook een online component aan GTA V werd toegevoegd: GTA Online. En later kreeg Red Dead Redemption 2 dezelfde behandeling en dus ook een online mode. Beide games hebben sindsdien updates gekregen voor hun online modes, maar niet voor hun singleplayer modes. Iets wat redelijk apart is omdat Rockstar in het verleden heeft gewerkt aan gigantische singeplayer DLC zoals Undead Nightmare en Ballad of Gay Tony. Hieruit zou je kunnen opmaken dat Rockstar hun focus momenteel voornamelijk ligt op multiplayer. Hoe zit dit er uit voor de toekomst. Kunnen we er nog wel van uitgaan dat GTA VI straks gewoon draait om zijn singleplayer.

Een disclaimer over Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft de afgelopen weken redelijk wat klappen te verduren gekregen. Cyberpunk 2077 is van de PlayStation Store gehaald, zowel Sony als Microsoft geven refunds en winkels geven nu ook refunds. Natuurlijk kunnen wij momenteel niet naar de winkel zelf om een game terug te brengen. We moeten het online bestellen. Maar mensen die Cyberpunk 200 op de sites van onder andere MediaMarkt en Gamemania willen kopen, krijgen een opvallende mededeling als ze de store bezoeken. JJ vertelt je welke mededeling dat is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch