Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Hebben next-gen consoles nu echt structurele problemen’

17/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal is terug van weggeweest. Vorige week hadden we zo veel content op de agenda dat het er tussen proppen van een GK Journaal niet mogelijk was. Vandaar dat jullie het heel even zonder moesten doen. Maar wees gerust, we zijn terug. In deze editie van het GK Journaal hebben we het over: De succesvolle launch van de Xbox Series X, technische problemen rondom de Xbox Series X en de PS5, exclusiviteit Bethesda-games en een lek bij Capcom.

De Xbox Series X doet het goed

Op 10 november werden wereldwijd de Xbox Series X en de Xbox Series S uitgebracht. Als we teruggaan naar 2013 dan herinneren we ons nog dat de launch van de voorganger van de Xbox Series X, de Xbox One, alles behalve soepel verliep. Microsoft heeft er de afgelopen tijd echt alles aan gedaan om die fout niet nog een keer te maken. En er is goed nieuws voor Phil cum suis, want de Xbox Series X heeft de meest succesvolle Xbox launch ooit gehad. Er zijn wereldwijd inmiddels een miljoen exemplaren verkocht. Het ziet er dus naar uit dat alles Microsoft goed af gaat, aangezien zij de retailers ook hebben laten weten dat er nieuwe exemplaren van de Xbox Series X hun kant op komen. Wanneer, dat vertelt JJ in deze editie van het GK Journaal.

Technische problemen rondom de PS5 en de Xbox Series X.

Het is tegenwoordig een unieke situatie als een nieuwe console geheel zonder problemen launcht. Als er geen leverproblemen zijn dan zijn het wel technische issues. Nou, zowel de Xbox Series X als de PS5 lijden aan beide. We zijn in !@#$% al ingegaan op de leverproblemen bij winkels als BCC, Intertoys, Bol.com etc. Nu is het tijd om te kijken naar de technische issues. En het zijn niet alleen posts op social media die er over rapporteren,  ook  gamemedia outlets als  Gamestop en Kotaku hebben er zelf mee te maken. JJ probeerde uit te zoeken of het hier nou om een structureel probleem ging of losse gevallen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch