Menu Premium
Loading...

!@#$% over de chaos bij de preorders Xbox Series X & PS5

17/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is de laatste editie van de Peepshow voordat we officieel kunnen zeggen dat zowel de Xbox Series X als de PS5 te koop zijn. Want aankomende donderdag is de dag dat Sony hun nieuwste console in de winkels legt. Althans dat zou de bedoeling moeten zijn. Maar veel mensen kregen hun beloofde console met vertraging of soms zelfs helemaal niet. In meerdere edities gaven Boris en JJ aan dat er heel wel mogelijk een stroeve launch zou komen. De retail verklaarde ons op social media voor gek. En kijk nu. JJ en Boris haken in deze Peepshow ook in op de ‘gijzeling’ het afgelopen weekend bij Ubisoft Montréal. Leek bijkans Rainbow Six Siege daar…

De next-gen consoles lanceren stroef

De afgelopen maanden hebben Boris en JJ meerdere malen gewaarschuwd voor een stroeve launch van de next-gen consoles. Niet iedereen die een preorder had geplaatst zou die ontvangen. Ondanks een zogenaamde ‘levergarantie’. Hiervoor zouden meerdere redenen kunnen zijn. Schaarste, herverdeling of ’technische’ fouten. Toch deden meerdere retail kanalen beloftes dat bij hen alle preorders zouden geleverd worden als je ze op tijd had gedaan. We kregen zelfs van Bol.com een sneer dat we geen paniek moesten veroorzaken. Als we naar de social media van het afgelopen weekend kijken, dan lijken Boris en JJ helaas gelijk te hebben gekregen. En dat zeggen de twee niet met plezier. Benieuwd naar wat er allemaal is gebeurd? JJ heeft een collectie gemaakt uit de vele tientallen tweets en mailtjes die hij ontving. Dat het woord ‘levergarantie’ maar snel vergeten mag worden.

Ubisoft Montreal gaat Rainbow Six Siege modus

De medewerkers van Ubisoft Montreal zijn een paar dagen geleden in een situatie gestopt die precies lijkt op het concept van een van hun games. Zo werd er namelijk een melding gemaakt van een ‘hostage situation’. Boris en JJ vertellen je hoe dit afliep en wie straks enorm de lul is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch