Menu Premium
Loading...

EvdWL over locatie Assassin’s Creed Rift, Destiny & GTA VI

15/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het
Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé traditionele afsluiter van de week is heter dan ooit en staat vanaf 18:00 knalhard op jouw beeldscherm. We hebben we het natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin drie presentatoren het belangrijkste gaming nieuws van de afgelopen week samen met de chat doornemen. En er valt ook deze week meer dan genoeg te melden. Zo kregen we eindelijk de releasedatum van Bayonetta 3, werden er twee bestemmingen voor de nieuwe Assassin’s Creed geopperd en verscheen er een on affe versie van Skate 4 online. Waar EA logischerwijs niet al te blij mee was. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 15 juli 2022. Neem er vooral wat te drinken bij want het is warm buiten.

Waar speelt de nieuwe Assassin’s Creed zich af?

In één week tijd kwamen twee insiders met een totaal andere locatie voor de nieuwe Assassin’s Creed game. Volgens de een zou Rift gaan plaats vinden tijdens de hoogtijdagen van de Azteken, terwijl de andere ging voor Bagdad. Wat wordt het nu? En waar hebben we meer zin in? Jelle, Koos en Skate zijn achter de desk aangeschoven omdat soort vragen te beantwoorden. Met name de laatste zal overigens erg blij zijn geworden met de aankondiging van de releasedatum van Bayonetta 3.  Koos kan zijn lol dan op met de mededeling dat Bungie misschien bezig is met een competitieve variant van Destiny 2. En Jelle, Jelle wacht gewoon tot hij aan Stray kan beginnen.

Fijne deals tijdens de Zomer Weken van MSI

Ook deze week zet MSI hun Zomer Deals in de spotlights. Ben je dus nog op zoek naar een fijne laptop, check dan hier of er iets bij zit waar jij exact naar op zoek was. Met dit weer werk je immers liever buiten in de schaduw dan binnen.

Stem nu op The Wall 2022

Als je net terug komt van het kijken van The Wall live (of hem nog gaat kijken), hebben we voor jou nog een ranking list. JJ & Skate hebben beide alle games samen beoordeelt, maar hoe kijk er tegen op? Vul hem in via deze link!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch