Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘GTA VI gaat voor Miami & Columbia en kent cryptocurrency

28/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe editie van GK Journaal. Je krijgt zoals altijd alle laatste nieuwtjes over games en de gaming industrie op je al dan niet met 4K uitgeruste beeldscherm. Met vandaag nieuws over onder andere de mogelijke aanwezigheid van cryptocurrency in GTA VI, de fraaie nieuwe game Code to Jin Yong (met dank aan Unreal Engine 5), het besluit van Ubisoft om op Gamescom te gana staan en EA dat bezig lijkt te zijn met een nog onbekende Marvel game. We gaan op al deze onderwerpen in tijdens het GK Journaal van 28 juni 2022.

De crypto-hype komt nu ook naar GTA VI?

Crypto. Er gaat geen week voorbij zonder dat je het woord voorbij ziet of hoort komen. Wij op de Gamekings redactie staan er dan ook niet van kijken dat er een sterk gerucht is dat crypto ook in GTA VI aanwezig gaat zijn. Het gerucht komt voort uit een aantal leaks. Bakkie zout er natuurlijk bij dus. Gezien de gewoonte van de GTA franchise om het moderne leven na te bootsen en omdat crypto een grote rol speelt in het criminele circuit, zou dit een logische zet zijn van Rockstar. Het gaat dan wel om een in-game crypto. Geen echte cryptocurrency. Dat zou nog een brug te ver zijn denken wij.

Code: To Jin Yong in Unreal Engine 5

Maandag kondigde een Chinese studio een nieuwe game aan, genaamd Code: To Jin Yong. De trailer toonde machtig mooie beelden van stijlvolle gevechten in Unreal Engine 5. Code: To Jin Yong wordt geen standaard vechtspel. Er komt voor de gamer een hoop bij kijken zoals combo’s en vooral veel bewegen. Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar we wilden je dit fraaie voorproefje desondanks niet onthouden. Dit en meer kun je allemaal zien en horen in een nieuwe editie van het GK Journaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch