Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wat is de ideale setting en sfeer voor GTA 6

24/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen de eerste aankondiging van GTA 5 verscheen, ergens in 2011, waren we allemaal zwaar hyped. Onze fantasie spinde in onze hoofden werkelijk alle kanten op. We hadden sinds 2008 naar deze game uitgekeken en hadden al tig potentiƫle settings bedacht. Onlangs meldde Rockstar officieel dat ze al een tijdje bezig zijn met de productie van GTA 6. En dus sloegen onze hersenen opnieuw op hol. Rockstar gaat immers voorlopig helemaal niks loslaten. Het is wederom aan onze fantasie om te bedenken waar de nieuwe GTA zich gaat afspelen. We vroegen het vijf redactieleden. Wat is hun fantasie aangaande deeltje 6?

Weer Los Angeles, Miami of liever iets totaal anders…

Naast dat we GTA kennen van haar actie, een goed verhaal, heerlijke gameplay, goede humor en vette tracks, glorieert de game ook in uiterlijk. De vibe en setting van de games zijn onovertroffen. Je ziet het in het level van detail, de levendige stad, de coole NPC’s. De wereld in GTA leeft. En niet zo’n beetje ook. Die setting was vaak urban en realistisch. En heel Amerikaans. Los Angeles, Miami, New York, het is allemaal al voorbij gekomen. Pure gangster shit. Willen we dat ook in deel 6 voorgeschoteld krijgen of is het onze wens om nu eens een keer een compleet andere omgeving te verkennen? Je ziet en hoort het in deze video.

Wat is voor ons de wreedste setting voor GTA 6

Wat willen we bij Gamekings? De een houdt van de grimmige sfeer die Los Angeles biedt en gaat er graag nog een keer naar terug. Terwijl de ander juist een keer iets heel anders wil ervaren. Iedereen heeft immers een andere smaak. Wat gaan de heren naar voren brengen? De hippe warmte van San Francisco? Of willen we meer de Oosterse mafia vibes opzoeken in Tokyo. Of wie weet wel die van Rusland. Genoeg gangsters daar. Of neigen we meer naar de Narco scene van Zuid-Amerika? Je gaat het antwoord zien en horen in deze video over onze wensen voor de setting van GTA 6.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch