Menu Premium
Loading...

GK Journaal: GTA V breekt records met 150 miljoen verkochte games

03/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat GTA V Rockstar en dus moederbedrijf Take Two geen windeieren legt, dat weet iedereen. Inmiddels is het zelfs de dobber waar de publisher op drijft. De laatste kwartaalcijfers maakten duidelijk dat GTA V blijft verkopen en zich inmiddels op eenzame hoogte bevindt. Ook GTA Online groeit door. Misschien lees je er niet zoveel over in de media, maar de online variant van GTA maakte de afgelopen twee jaar een ongekende groei door. In deze editie van het GK Journaal vertellen we meer over het succes van GTA V alsmede de resultaten van de andere games. En wat zijn de plannen van Take Two als het gaat om de komende jaren?

GTA V blijft gewoon door verkopen

Deze aflevering van het GK Journaal zit bommetje vol. Zo is er minder leuk nieuws over Halo Infinite, met dank aan Microsoft zelf en komt DICE met een opmerkelijke move om de launch van Battlefield 2042 te promoten. We kijken naar beide nieuwsfeiten en schatten in wat de gevolgen kunnen zijn. Ook is er nieuws over de ‘burger PS5 controller’ die McDonalds in Australië wilde gaan weg geven. De fastfoodketen heeft bij die actie niet helemaal goed nagedacht. We vertellen welke flater ze maakten.

Lord of The Rings TV serie wordt een van duurste ooit

Nieuws is er ook over de nieuwe, peperdure, Lord of the Rings TV-serie die Amazon wil gaan uitzenden en een ronkend gerucht over een mogelijke aankondiging van een nieuwe Silent Hill en Metal Gear Solid. Waar Kojima ook nog eens bij betrokken zou zijn. Te mooi om waar te wezen of zit er mogelijk een kern van waarheid in? Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 3 augustus. Eentje die goed vol zit met nieuws. Want het lijkt er echt op dat de gamesindustrie de zomervakantie dit jaar even links laat liggen. Wat wij en waarschijnlijk jullie ook, niet erg vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch