Menu Premium
Loading...

Halo Infinite E3 2021 preview: ‘Spoilers droppen in de trailer is niet cool’

16/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo Infinite was zo langzamerhand een meme aan het worden binnen de gaming community. De game werd maar uitgesteld en uitgesteld. Wanneer de nieuwste telg de uit fameuze shooter reeks uit zou gaan komen was een van dé vragen van deze E3 2021. Plus of hij er na de mislukte eerste preview, er nu wel next gen uit zag. Dankzij de trailer van de afgelopen Xbox en Bethesda persconferentie weten we nu in ieder geval een beetje meer. Met twee verschillende trailers is Halo Infinite opnieuw getoond en dat bracht de nodige vragen en opmerkingen met zich mee. De grootste daarvan is de volgende; Waarom spoil je het verhaal van 6 Halo games in de trailer voor je nieuwste titel? Je hoort en ziet de visie van Daan en Koos in deze Halo Infinite E3 2021 preview.

Halo Infinite E3 2021 preview: 343 Studios moést wel

Wat we op voorhand sowieso al mogen stellen is dat 343 Studios wel moest rocken op de E3. Daarmee bedoelen we echter niet het spoilen van het verhaal, maar daar komen we straks op terug. Wat we bedoelen is dat om Halo überhaupt in leven te houden er echt iets substantieels getoond moest worden. En of dat gelukt is met de story driven trailer én een multiplayer driven trailer is nu de vraag. Een vraag die de twee heren in deze preview gaan beantwoorden.

De waarde van een spoiler alert

Het gehele verhaal van Halo uittikken is iets wat we hier uiteraard niet gaan doen. Daarvoor is dit artikel te kort en jou tijd waarschijnlijk ook. Wat we wel gaan doen is je vertellen dat zowel als Koos als Daan helemaal apeshit zijn gegaan toen de story driven trailer van Halo gepresenteerd werd. Want het zag er tof uit, de tone van het verhaal was gelijk terug én er viel nog iets anders op. Het verhaal maakte in de trailer een complete 180 graden draai, die niemand op voorhand aan zag komen. Kwestie van een spoilert alert was wel fijn geweest? Of was dit een bewuste keuze van 343 Studios? Daan en Koos gaan je hun visie op het geheel geven. Check snel de preview van Halo Infinite op E3 2021 voor alle antwoorden.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.  

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch