Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Opmerkelijk patent voor PlayStation & nieuwe Splinter Cell

21/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de laatste twee dagen is er weer een hoop gebeurd in de gaming wereld. Hoogste tijd dus voor een verse editie van het GK Journaal. We hebben een vijftal opmerkelijke nieuwtjes voor je verzameld. Van een mooi nieuwtje over God of War tot een bizar patent van PlayStation en scalpers die massaal ijskasten geïnspireerd op de Xbox Series X inslaan. Al dit nieuws en meer gaan we behandelen in het GK Journaal van donderdag 21 oktober.

God of War komt naar de PC

Deze week hebben we een heel erg fijn nieuwtje over een wel erg bekende game die we kennen van de PS4. Het betreft God of War. Wat ons betreft een van de beste games van de afgelopen jaren. Sony gaat deze game naar de PC brengen. En dat juichen we toe. Wat we ook toejuichen, is een gerucht over een nieuwe game van Ubisoft. Nu ja, nieuw. Een nieuwe oude game zeg maar. Het betreft geen spin off van een nieuwe Assassin’s Creed of Far Cry, nog Ghost Recon vehicle 1848929 , maar een andere befaamde serie. Welke serie zal is? Moet je even clicken met die muis.

De Xbox mini fridge is al uitverkocht

We gaan het ook hebben over Cyberpunk 2077. En dan wel de next gen update. Die heeft helaas vertraging. Zoals bijna elke game vandaag de dag. Hetzelfde geld helaas ook voor The Witcher 3: Wild Hunt. Verder hebben we het over de Xbox Series X. Tenminste iets wat daarop lijkt. De Xbox mini fridge. Die is nogal populair. En dart heeft zo zijn gevolgen. En dan is er nieuws over PlayStation. Er is een patent online gekomen. Eentje die draait om het streamen van games en de invloed die je daarop als kijker kunt hebben. Meer details daarover in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch