Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Geen next gen versie Red Dead Redemption 2 & Bloodborne

12/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

GK Journaal: de wekelijkse rubriek waarin we op dinsdag en donderdag de meest belangrijke nieuwtjes over games & de gaming industrie aan je presenteren. Het is vandaag een warme en zonnige dag. GK Journaal is dan de perfecte manier om de dag mee af te sluiten. Misschien met een koud drankje of een ijsje om verder af te koelen? Wij zijn in ieder geval de te warme studio in gedoken om het te hebben over Rockstar en de next gen versie van Red Dead Redemption 2, de Bloodborne remake, Returnal die zo snel mogelijk naar PC komt en Heroes of the Storm die maar de permanente ‘onderhoudsfase’ gaat.

Alle ogen gericht op GTA VI = geen next gen Red Dead Redemption 2

Het is al weer bijna negen jaar geleden sinds de release van GTA V. We staan allemaal te popelen om beelden te zien van de nieuwe GTA VI. Rockstar zet dan steeds meer druk op de productie van het nieuwe deel. Mogelijk zou Red Dead Redemption 2 uitkomen voor de Xbox Series X/S en PS5. Rockstar heeft die plannen echter uitgesteld om de volledige focus te zetten op GTA VI. In de Peepshow met Boris & JJ hebben we al gesproken over de stressfactor van GTA. Stress die verhoogd is doordat het er alle schijn van heeft we de game vóór het einde van maart (2024) kunnen verwachten. De vraag is of GTA VI kan voldoen aan de torenhoge verwachtingen van de community?

Dagdag Bloodborne remake

Ondanks de enorme vraag ernaar is er nog steeds geen bewijs van een Bloodborne-remaster of remake. Journalist Jason Schreier heeft nu gemeld dat er echt niks op de planning staat. Er werd aan namelijk hem gevraagd of hij informatie wilde lekken over de Bloodborne remake, waarop hij antwoordde met “Can’t leak what doesn’t exist”. Moeten we Schreier geloven? Deze en andere topics bespreken we in het GK Journaal van 12 juli 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch