Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over strijd Musk met Twitter en Sony wil Nike esports worden

12/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow is dé perfecte start van de dinsdag voor zij die wat meer willen weten over de games-industrie. Boris & JJ zitten zoals iedere week klaar om jou een lekker maaltijd aan interessante nieuwtjes uit de gameswereld te serveren. De Peepshow van vandaag kent dit keer een vijftal topics. Een daarvan draait om Elon Musk die sinds hij zei dat hij Twitter ging kopen er van alles aan lijkt te doen om van die aankoop af te komen. Of zien wij dat verkeerd? Ook opmerkelijk was de uitspraak van een hoge medewerker van Sony die aangaf dat he bedrijf de Nike van esports wilde worden. Wat bedoelt de beste man daarmee? Je gaat dit en meer zien en horen in de Peepshow van dinsdag 11 juli 2022.

Elon Musk ruziet lekker door met Twitter

Musk en de aankoop van Twitter, het begint een beetje een soap te worden. Wil de miljardair er nu van af komen of blijft hij bij zijn aankoop maar dan op zijn voorwaarden? Het begint allemaal een beetje schimmig te worden. Wat vinden Boris en JJ van dit verhaal en hoe denken zij dat het gaat aflopen? Nieuws was er ook over Rockstar dat de afgelopen week aangaf dat ze geen grote updates meer maken voor Red Dead Online en een remaster van GTA IV en de eerste Red Dead Redemption voorlopig in de ijskast zetten. Allemaal zodat ze genoeg resources hebben om GTA VI af te maken.

6464 PlayStation consoles gestolen

Dan was er een opvallende stukje misdaad in het Noorden van Nederland. Een medewerker van Sony wist daar 6464 PlayStation consoles achterover te drukken en zo een flink zakcentje bij te verdienen. Hoe we dit weten? Als je in de rechtbank zit, dan is er iets aan de hand. Ram snel op de Play knop en check de nieuwe editie van de Peepshow.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch