Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Geeft PES strijd tegen FIFA op of is free-to-play meesterzet?

06/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van het GK Journaal. Ook deze editie kent een aantal fijne en nieuwswaardige onderwerpen. Zo heeft het er alle schijn van dat Konami de strijd tegen EA opgeeft als het gaat om het verkopen van voetbal-games. Sterker geruchten doen vermoeden dat PES 2022 een free-to-play game gaat zijn. De beta die opeens opdook een paar weken terug was daar de vermeende voorbode van. JJ dook in de materie en bekeek in hoeverre het gerucht waar was en wat de invloed zal zijn als de nieuwe editie van PES inderdaad F2P wordt. Is de footie-oorlog daarmee definitief gestreden?

Wordt PES 2022 volledig free-to-play?

Er is natuurlijk meer nieuws. Zo was er een fikse aanval van hackers op de servers van Apex Legends. Wat op zich natuurlijk vervelend en ongewenst is. Maar de reden achter de hack was een bijzondere. In deze editie van het GK Journaal hoor je wat de deal is. Vorige week hadden we veel nieuws over GTA 6. Vice City, kleinere map, vrouwelijke hoofdrolspeler en mogelijk pas in 2024  of zelfs 2025 uit. Een bekende journalist met een hoer netwerk en een prima reputatie, onderschrijft dit verhaal nu. En nee, wij zijn het niet.

Halo Infinite wordt zeker niet de laatste Halo-game

Verder gaan we in het GK Journaal in op de aankomende launch van Halo Infinite. Een launch die ergens dit najaar moet gaan plaatsvinden. Veel mensen vrezen dat de nieuwe Halo niet helemaal gaat voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de hardcore Halo-fans hebben voor deze franchise. De vraag is nu of Halo een redelijk verkoop succes kan dragen? Is het dan klaar met de franchise of niet? Phil Spencer deed daar deze week een uitspraak over. Wij vertellen wat die uitspraak inhield. Dit en ander nieuws tref je aan in de editie van het GK Journaal van dinsdag 5 juli.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch