Menu Premium
Loading...

GK Journaal: first party launch lineup PS5 en Xbox Series X is mager

20/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je exact over een maand onze website bezoekt, dan zijn zowel de PS5 als de Xbox Series X en S uit. Grote kans zelfs dat een van de twee consoles bij jou onder of naast de TV staat te pronken. Tot die tijd zal er een shitload aan nieuws over beide apparaten en vooral de games voorbij gaan komen. De console wars zijn immers hot. En er zijn nog steeds dingen die niet helemaal duidelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld de first party launch lineup van de beide consoles. JJ heeft ze op een rij staan en checkt of ie er blij van gaat worden. Hij zet ze ook even af tegen de first party lineup van de vorige twee generaties.

Waar Xbox goed bezig is doet 2K het een stuk minder..

Nieuws en dit keer leuk nieuws is het bericht dat je vanaf nu, via de IOS Xbox app games vanaf jouw Xbox naar jouw mobiel of tablet kan gaan streamen. Hoe dit werkt en wat dit betekent kun je in deze editie van het GK Journaal horen en zien. Minder goed nieuws, of beter gesteld misselijk makend nieuws, is er over NBA2K21. 2K Sports had blijkbaar niet genoeg aan het aankoopbedrag van de game en de microtransactions die het spel vullen en voegde daar nog een extra inkomstenbron aan toe. Eentje waar je de gamers absoluut geen plezier mee doet. Waar het om gaat, vertelt JJ  je.

Haalt dit de mensen over om toch voor een Xbox Series X te gaan?

Maar we houden het vooral vrolijk dit keer. Want Ubisoft heeft goed nieuws voor alle fans van strategische oorlogsvoering die een Xbox of PC in huis hebben staan. Er komt namelijk een vette game naar de Game Pass service toe. En snel ook al. Dit en nog wat ander klein nieuws kun je zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 20 oktober. Een maand dus voordat we beide next gen consoles op de redactie hebben en een nieuwe periode in ons Gamekings bestaan aanbreekt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch