Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Je kunt binnenkort gaan snitchen op de PS5’

15/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe, lekker gevulde editie van het GK Journaal. Met in deze editie: Ophef over het opnemen van de voice chat op de PS5, de reden waarom de nieuwe console van Sony zo groot is en een letterlijk en figuurlijk vette actie van Burger King. Ook is er nieuws over Assassin’s Creed Valhalla en Call of Duty: Black Ops Cold War. En we hebben wat kleine funny nieuwtjes. Kortom, check de video en je bent helemaal bij en kunt dus verder gaan met je gewone leven. Dit is het GK Journaal van donderdag 15 november.

Pas straks op met het lullen in de voice chat van de PS5

Iedereen speelt wel eens een game samen met vreemden en gebruikt daarbij de voice-chat functie. Lekker (slap) ouwehoeren, een strategie doornemen of misschien wat plagerig verbale stootjes onder de gordel uitdelen. Het hoort allemaal bij gamen. Over het algemeen voelen gamers zich in de chat vrij. Een vrijheid waar niet iedereen zich raad mee weet. Zo gaat het er inderdaad af ent oe behoorlijk toxic aan toe. Sony wil daar een einde aan maken en geeft gamers straks de mogelijkheid om op de PS5 de voice chat op te nemen. En dat idee valt niet bij elke gamer even goed. Het hoe en waarom verhaalt JJ in deze editie van het Gamekings Journaal.

Speel straks met de Spider Cat in Spider Man Miles Morales

Nieuws is er ook over de nieuwe Fireteam mode in Call of Duty: Black Ops Cold War, Assasins Creed Valhalla en de toevoeging van de Spider-Cat aan Spider-Man Miles Morales. En dat laatste is toch met afstand het leukste nieuws van de week. De Amerikaanse website Gameinformer mocht de reveal van de poes gisteren tonen en op de redactie worden we er  nu al blij van. Want we hebben het in de É3’periode geroepen: 2020 wordt het jaar van de poes!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch