Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Playstation neemt bedrijf over & Mario Kart 9 krijgt twist

19/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe en veel te warme editie van het GK Journaal. Iedere week behandelen we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de geruchten van de afgelopen dagen. Zoals gewoonlijk is JJ aan tafel geschoven om al dit nieuws met jullie te bespreken. Vandaag hebben we het over Playstation dat op overnamepad blijft, de PlayStation Plus proefperiode, de aanstaande onthulling van FIFA 23, Mario Kart 9 en PlatinumGames dat Xbox heeft benaderd om hun volgende game te financiëren. Benieuwd naar het laatste nieuws? Bekijk dan nu het GK Journaal van 19 juli 2022.

Playstation trekt opnieuw de portemonnee…

Playstation houd zich niet stil. We horen bijna elke week wel nieuws over wat ze van plan zijn om te doen. Dit keer betreft het een overname: Playstation koopt namelijk esports platform Repeat.gg. Repeat.gg is één van de grootste esports platformen ter wereld. Ze organiseren esports toernooien in games, zelfs wanneer spelers niet tegelijk online kunnen zijn. Het bedrijf volgt de statistieken en beloont ze op basis van hun resultaten. Wat betekent deze overname voor Playstation en Repeat.gg? En er is meer PlayStation nieuws. Gamers die nog niet zeker weten of Playstation Plus Premium of Extra iets voor hen is, hebben nu de mogelijkheid om een proefperiode van zeven dagen te starten. Je moet hiervoor wel een abonnement nemen, maar die kun je gratis annuleren vóór het einde van de proefperiode. Snel uittesten dus!

Mario Kart 9 krijgt een twist

De Mario Kart franchise is één van de grootste Nintendo franchises ooit. Het is al weer 8 jaar geleden geweest dat de laatste release van Mario Kart op de Switch uitkwam. Gelukkig is er goed nieuws: we weten ietsje meer over Mario Kart 9. Een analist heeft beweerd dat er een ‘nieuwe twist’ aan de game toegevoegd gaat worden. Wat zou die twist kunnen zijn? Of de game al in productie is gegaan is nog niet duidelijk. Nintendo focust zich momenteel op de Mario Kart 8 maps DLC. Dit en meer zie en hoor je in de nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch