Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Er is goed en slecht nieuws over de PS5

11/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste GK Journaal van deze week staat voor je klaar. Zoals je van ons gewend bent neemt JJ voor dit item plaats aan de desk om al het nieuws, leaks en geruchten met je door te nemen. Deze week hebben we onder andere een semi officieel bericht over de PS5 schaarste. Namelijk dat deze nog langer gaat duren dan de Sony CEO eerder naar buiten heeft bracht. Daarnaast gaat PlayStation aan de slag met nieuwe VR headset én heeft Microsoft reclametijd voor Starfield ingekocht. Voor in 2021. Dit alles en nog veel meer hoor en zie je terug in dit nieuwe GK Journaal.

De PS5 schaarste

De chip schaarste is iets wat ervoor zorgt dat de PS5 waarschijnlijk nog niet bij je is. Dat en de pandemie en het moeilijk verschepen van de console. Sony’s CEO Jim Ryan heeft daarop gezegd dat er mogelijk nieuwe hardware in de PS5 gaat komen waardoor de console vaker geproduceerd gaat worden. En wie weet zou het dan in najaar van 2021 beter gaan. De CFO van het bedrijf heeft deze hoop echter direct de grond in geboord door te zeggen dat de PS5 schaarste waarschijnlijk tot in 2022 gaat duren. Gemixte berichtgeving vanuit Sony dus, wat de vraag of en wanneer jij je console in handen krijgt nog gecompliceerder maakt. O.a. de PS5 schaarste komt voorbij in dit nieuwe GK Journaal.

Starfield komt steeds dichterbij

Microsoft heeft naar verluidt reclametijd ingekocht voor één van haar nieuwe games. Voor in de 2021. De game waar het om draait is: Starfield. Dit suggereert dat de game binnenkort gepresenteerd gaat worden en de game wellicht ook eind dit jaar uit gaat komen. Eerder was er nog het gerucht dat Starfield tijdens de E3 gepresenteerd ging worden, wat uiteraard nog steeds kan. JJ heeft al het nieuws en geruchten van deze week voor je in petto. Veel plezier met de nieuwe editie van het GK Journaal over PS5 schaarste, Starfield, Call of Duty en nog veel meer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch