Menu Premium
Loading...

GK Journaal: EA bezig met Black Panther game & Gollum uitgesteld

26/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je nu kijkt op je vakantieadres of gewoon lekker thuis of op je werk, er staat een nieuwe editie van het GK Journaal met daarin het laatste gamesnieuws? GK Journaal is de rubriek waarin je elke dinsdag en donderdag alle heetste nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. Ook vandaag hebben we een aantal leuke feitjes weten te vinden. Zo is er nieuws over een Black Panther open wereld game waarmee EA bezig zou zijn en wordt The Lord of Rings Gollum uitgesteld met een paar maanden. Ook is er meer nieuws over de multiplayer reveal van Call of Duty Modern Warfare 2. Die komt waarschijnlijk wat later dan men eerder riep. Dit en meer nieuws zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 26 juli 2022.

Nieuwe studio moet een Black Panther game gaan maken

EA is, als we de geruchten mogen geloven, bezig met een nieuwe game. Het zou gaan om een Black Panther game die in ontwikkeling is bij een nieuwe studio. Deze studio wordt geleid door ex-Monolith Vice President Kevin Stephens. De man werkte in het verleden onder andere aan aan de Middle Earth games. Hoe kijken we aan tegen dit gerucht en is de Black Panther lore rijk genoeg om een nieuwe game te kunnen dragen? En is EA de juiste partij voor de productie van Black Panther?

Stopt Roller Champions van Ubisoft nu wel of niet?

In de Peepshow van dinsdagochtend maakten we melding van het gerucht dat Roller Champions, de free-to-play game van Ubisoft, een aantal maanden na de release alweer stop gezet zou worden. Ubisoft gaf vandaag een reactie op deze geruchten. En die loog er niet om. Verder is er nieuws over de coop van Halo Infinite. Een mode die er natuurlijk eigenlijk vanaf het begin in had horen te zitten. Maar goed, hij komt er nu aan. Wat gaat het brengen. Dat en meer zie en hoor je in deze verse editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch