Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Dikke korting bij aankoop next-gen GTA 5 en lading PS5-nieuws

08/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om jouw hongerige gevoel naar nieuwtjes eens goed te verzadigen. We gaan in een razend tempo alle belangrijke gebeurtenissen van de afgelopen tijd binnen de game-industrie met jullie bespreken. Want het is ook de afgelopen dagen niet stil gebleven. Zo is er nieuws over PlayStation, komt Rockstar met een hele fijne korting bij de aankoop van de next-gen versie van GTA 5, het uitstel van Forspoken, een tv-serie van God of War en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 8 maart.

Er komt een God of War TV-serie

Goed nieuws voor de God of War fans. Want het lijkt erop dat Sony aan het praten is met Amazon. En dat doen ze niet voor niks. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat er een TV-serie gemaakt rond een buitengewoon bekende franchise. Meer details daarover hoor je zo. Verder hebben we het over de Playstation State of Play. Want die zou deze week plaatsvinden. Alleen, gaat het wel door? En als dat niet het geval is, waarom dan niet? Meer informatie krijg je zo. Verder is er nieuws over Forspoken. En helaas niet zo goed nieuws. De game van Square Enix is met vijf maanden uitgesteld tot oktober van dit jaar. Waarom? Dat hoor je zo.

Note: Een dik uur na de opname van het GK Journaal  werd alsnog bekend dat de State of Play aanstaande woensdag online komt. Om 23:00 uur in de avond. 

De release van next-gen GTA 5 comes cheap

Verder hebben we nog twee andere nieuwtjes. Zo is er goed nieuws voor de fans van Rockstar. Helaas geen GTA 6, maar wel over de release van de next-gen versie van GTA 5. Je kunt op 15 maart eindelijk losgaan met de game. En wel tegen een zeer speciale prijs. Tot slot hebben we het over EA. En dit keer is het een keer positief nieuws. Want ze lijken te praten over een nieuwe sport game. Geen nieuwe FIFA of Madden, maar een hele andere sport. Welke sport het over gaat en wat er aan de hand is? Je hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 8 maart 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch