Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Deal Xbox en Bethesda niet 100% rond en meer aankopen in verschiet

27/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit klaar om jullie op de hoogte te brengen van de nieuwste nieuwtjes op game gebied in deze verse editie van het GK Journaal. Hij behandeld onder andere een paar saillante uitspraken van Xbox baas Phil Spencer en maakt bekend dat de Dutch Stream Awards ook dit jaar doorgaan. En goed ook. Want er zijn bij deze editie twee nieuwe categorieën toegevoegd. Weet jij al op wie je gaat stemmen?

De Dutch Stream Awards 2020 komen er aan

De DSA werd in 2019 opgericht als blijk van waardering voor de honderden influencers die wekelijks honderdduizenden Nederlanders entertainen met hun game streams. Met de Awards voor beste mannelijke & vrouwelijke streamer, het beste stream team en de beste stream overall werd de spotlights gevestigd op een vorm van entertainment die in tegenstelling tot TV of print, snel groeit in populariteit. En dat nog steeds doet.

Maar niet alleen de grote namen met de hoogste kijkers aantallen maken dit jaar kans op een Award. Dankzij de samenwerking met Logitech G en Blue Microphones worden er twee nieuwe categorieën aan de Awards toegevoegd: De Award voor de beste nieuwkomer en de Award voor de beste productie. En jij kan meehelpen die talenten op te sporen én te belonen.

Waan jezelf in Cyberpunk met een overnachting in een Atari Hotel

Je leest het goed. Begin Januari 2020 waren er al plannen voor een lijn van Atari Hotels. Maar er lijkt nu daadwerkelijk echt schot in de zaak te zitten. Op het internet zijn een aantal concept arts opgedoken en het ziet eruit alsof je direct rond gaat lopen in het jaar 2077. Full on Cyberpunk style! De twee eerste hotels staan gepland voor Las Vegas, Nevada en Phoenix, Arizona. En het wordt nog veel vetter! Wanneer je als gast in het hotel overnacht heb je ook nog recht op allerlei extra’s. Ik citeer: “enjoy the latest in video games, experience cutting-edge immersive entertainment, purchase exclusive Atari Hotels merchandise, and play the night away in retro-style gaming arcades”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch