Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Warzone Spooky Season doet streamers in hun broek schijten

22/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een week is het Halloween. Dat feest met die pompoenen en trick-or-treat. Overgewaaid uit de Verenigde Staten en nu flink populair in ons land. Alhoewel we ons afvragen of je met de huidige Corona restricties nog wel bij mensen binnen komt om een snoepje te scoren… En Freddy Kruger met een mondkapje op ziet er toch een stuk minder eng uit. Anyway, Infinite Ward heeft Halloween aangegrepen om Verdansk een stuk enger te maken met behulp van Warzone Spooky Season. En met succes wat een aantal grote streamers scheet in hun broek tijdens het spelen van deze game.

Jumpscares all over the place in Spooky Season Warzone

Er is natuurlijk ook ‘serieus’ nieuws. Bijvoorbeeld over de gaming stream die een democratische Amerikaanse senator opzette om de aanstaande verkiezingen in haar land te promoten. Is dit de nieuwe manier van campagne voeren? En keken er wel mensen? Had de stream enig nut? Gaat Trump nu binnenkort Warzone Spooky Season spelen? Nieuws ook over Ghost of Tsushima. Met dank aan de vacature sites. Komt er namelijk een opvolger aan, ja dan de nee? JJ vertelt het allemaal in het GK Journaal van donderdag 22 oktober.

Ex medewerkers Blizzard openen opnieuw een studio

Je kunt zeggen wat je wilt van Blizzard. Maar hun huidige ‘beleid’ zorgt er wel voor dat er overal nieuwe studio’s uit de grond opkomen met ex Blizzard personeel aan het roer. Ook deze week is het weer raak. En hoe staat het met PUBG. Het negende seizoen gaat vandaag van start, maar doet dat er nog wel toe. Speelt iemand een van de grote Battle Royale aanjagers van weleer nog wel? JJ heeft de cijfers en het verhaal. Dit en meer kun je zien en horen in het GK Journaal van donderdag 22 oktober. We zijn opnieuw een paar dagen dichterbij de release van de twee next gen consoles en Cyberpunk 2077. Hoe mooi is dat…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch