Menu Premium
Loading...

GK Journaal over prijsverlaging Switch & nieuwe Brothers In Arms

14/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om de nieuwste ontwikkelingen in de gamewereld te bespreken in deze gloednieuwe editie van het GK Journaal. JJ zit voor je klaar. En we hebben vandaag een reeks leuke nieuwtjes klaar staan. Zo lijkt er een prijsdaling voor de Nintendo Switch base versie aan te komen. En prijsdalingen zijn altijd leuk. Verder zijn er natuurlijk ook nog een aantal geruchten. Zo is bevestigd dat er een nieuwe Brothers in Arms game aankomt. En we hebben nieuws over FIFA 22. Op 1 oktober komt de footie uit en we hebben wat details over de beste spelers in de game. Dit en natuurlijk veel meer zie je in het GK Journaal.

De prijs van de Nintendo Switch wordt verlaagd

Aankomende maand komt de Oled versie van de Switch uit. Daarnaast blijft de normale versie natuurlijk nog beschikbaar. Voor diegene die de base versie nog niet hebben en geen Oled editie willen, is er goed nieuws. Nintendo gaat de prijs verlagen. Althans hun adviesprijs gaat omlaag. Dat is de prijs die winkels adviseren om te gebruiken. En doorgaans houden die zich daaraan. Nintendo doet dit omdat onder de Oled versie er aankomt. Met hoeveel gaat de prijs omlaag?

Er komt een nieuwe Brothers In Arms

Tijdens een podcast kwam naar buiten dat Gearbox werkt aan een aantal nieuwe games. Zo vertelde Randy Pitchford dat ze onder andere bezig zijn met een nieuwe Brothers in Arms game. En daar worden we als fans wel vrolijk van. Verder zijn er natuurlijk nog meer nieuwtjes. Zo is er wat bekend over de trailer van de nieuwe Spider-Man game. Daarnaast is er ook een behoorlijk lek in de Nvidia Geforce Now app, zijn er geruchten over een nieuwe WipeOut 2 en kijken we al vooruit naar de Call of Duty van 2022. Kortom, hoogste tijd voor een nieuw GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch