Menu Premium
Loading...

GK Journaal over ‘PS5 Pro’, ‘nieuwe’ Xbox Series S en Warzone 2022

09/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond is het zo ver. PlayStation komt dan met hun PlayStation Showcase. De verwachtingen zijn hoog, zeker omdat Sony zelf het event flink aan het marketen is. En als er een hype is, dan komen ook de geruchten. Bijvoorbeeld van de PS5 Pro die in 2023/2024 op de markt zou moeten gaan verschijnen en beduidend krachtiger en ook duurder gaat zijn. Zoals altijd checken we waar dit gerucht vandaan komt en of er een soort van waarheid in zit. Want nu al denken aan een PS5 Pro terwijl je te maken hebt met een chip tekort en een slechte doorstroming van de huidige console… Het klinkt allemaal wat apart…

Is nieuws over de PS5 Pro gevalletje ‘fake news’?

Een belangrijke reden voor de eventuele komst van PS5 Pro is dat Microsoft al heeft aangegeven dat er absoluut upgrades gaan komen van hun consoles. Ook uit die hoek is een nieuw gerucht te horen. Namelijk een nieuwe, krachtiger Xbox Series S die al in 2022 op de markt zou moeten komen. Wat is hier de waarheid van? En is dit het argument waarom PlayStation moet reageren? Je ziet en hoort het in deze editie van het GK  Journaal.

Wat gaat de nieuwe Warzone map ons straks bieden?

We gaan natuurlijk ook in op de laatste roddels rond de PlayStation Showcase. Is er al een titel gelekt? Weten we al wat meer? Of is PlayStation er tot nu toe in geslaagd om alles geheim te houden? Hoe dan ook, je kunt de Showcase vanavond bij ons op Twitch.tv/Gamekings volgen. We beginnen om 21:45 uur. Tot slot hebben we ook nog wat nieuws over de nieuwe Warzone map die moet verschijnen zodra Call of Duty Vanguard uit is. De open beta van de multiplayer begint deze week en dus was er nieuws. Genoeg te melden dus en hopelijk zien we jullie vanavond bij de PlayStation Showcase om daar samen wat fraaie games te gaan bekijken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch