Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘De nieuwe Assassin’s Creed wordt een live service game’

08/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt zo gaan kijken naar een GK Journaal dat vooral draait om twee stukken nieuws die de afgelopen dagen tot de nodige ophef hebben geleid. We hebben het natuurlijk over de openbaring dat Ubisoft van de nieuwe Assassin’s Creed een service game wil maken (genaamd Infinity) en de aankondiging van de Switch OLED. Waar veel mensen hadden verwacht dat Nintendo met een Switch Pro op de proppen kwam. Niet dus. Twee onderwerpen die allebei nogal gevoelig bleken te liggen en voor het nodige commentaar zorgden. Logisch dus dat we ze in deze editie van het GK Journaal nader gaan beschouwen.

Assassin’s Creed Infinity wordt een live service game

Ubisoft heeft in de afgelopen jaren meerdere Assassin’s Creed games uitgebracht en momenteel werken ze aan een nieuw deel. Alleen dat gaat er dus letterlijk en figuurlijk heel anders uitzien. Onder de codenaam ‘Assassin’s Creed Infinity’ verwordt de franchise tot een grootschalig online platform dat net als een GTA Online of een Destiny zal groeien naarmate de game langer uit is. Dit meldt Bloomberg op basis van mensen die bekend zijn met het project. waarom doet Ubisoft dit en is het een goed idee om voor deze aanpak te gaan? Je ziet en hoort het in deze editie van het GK Journaal.

Wat moeten we van de Switch OLED vinden en waar is de Switch Pro gebleven?

Dan was daar de komst van de Switch OLED die de Nintendo fans nogal bezig hield. Want wat moesten ze nou met een kleine update van de door hen zo geliefde handheld? Die ook nog eens 50 euro duurder was. waar was de Switch Pro gebleven met 4K beeld en een snellere processor? Ook dit onderwerp spitten we voor jullie uit. Plus natuurlijk wat ander belangrijke nieuws zoals de aankomende State of Play van PlayStation, die vanavond vanaf 23:00 uur te zien is.
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch