Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Dat Cyberpunk 2077 Gold is, betekent niet dat de game af is’

06/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren verschenen er in de media overal ronkende berichten dat Cyberpunk 2077 Gold was. Een begrijpelijke reactie aangezien Cyberpunk 2077 de game is waar we bijna met zijn allen op zitten te wachten. Maar persberichten zijn er om je op een spoor te zetten. Op het spoor van de uitgever. Want ‘Cyberpunk 2077 is Gold’ betekent niks anders dan dat de game momenteel op een schijfje gedrukt kan worden. Maar we weten ook dat elke game vandaag de dag dankzij de patches nooit af is. Op dag 1 is er altijd een zogenaamde Day One patch. En als je dat feit koppelt aan de mededeling van CD Project Red dat de werknemers de komende tijd verplicht zes dagen per week moeten werken, dan… Zouden dat moeten als de game finito was… JJ heeft alles op een rij gezet bij in deze editie van het GK Journaal.

De map van Cyberpunk 2077 is best groot

Gelukkig is er ook tof nieuws over Cyberpunk 2077. Misschien niet het nieuws dat CD Project Red had willen zien deze week, want de map van de wereld waarin Cyberpunk 2077 zich afspeelt is gelekt. JJ heeft de map bekeken en kan er het een en ander over vertellen. Nieuws is er ook over een van de beste Need for Speeds ooit uitgebracht. En dat is Hot Pursuit. EA gaat die remasteren. En snel ook.

Multiplayer in Ghost of Tsushima, werkt dat?

JJ heeft het ook over Ghosts of Tsushima. Een van de favo games van de redactie. Daar verschijnt deze week een dikke update voor. Een update die echt verder gaat dan wat nieuwe wapens en kleding. JJ bespreekt de update en denkt hardop of de content de fans van de game zal gaan bevallen. Ook is er nieuws over dè hit van dit moment (samen met Among Us), en dat is Fall Guys. Er is namelijk een nieuwe seizoen. JJ legt uit wat er in zit.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch