Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Call of Duty niet langer jaarlijks & FIFA geen FIFA meer

24/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een dag dat Rusland gewoon Ukraine binnenvalt, brengen we toch een nieuwe editie van het GK Journaal. Want hoe kut het ook klinkt, live goes on. Ook binnen de gamesindustrie. We hebben het belangrijkste nieuws verzameld over van alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd in de game-industrie. En er zit ook, helaas, een connectie met de huidige oorlog in. Naast nieuws over FIFA en Call of Duty praten we ook kort over S.T.A.L.K.E.R. 2, een game die in Ukraine wordt gemaakt. Wat zijn de mogelijke gevolgen? Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 24 februari 2022.

Call of Duty komt mogelijk niet langer jaarlijks uit

Nu het best wel uit de hand gelopen is in Ukraine, moeten we niet vergeten dat er ook games gemaakt worden. Denk aan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Gaat de ontwikkeling in de huidige situatie wel door? Verder praten we over een andere shooter, genaamd Call of Duty. Dat mogelijk geen jaarlijkse titel meer zijn. Waarom is dat en gaat het beter zijn voor de franchise of niet? En komt er dan iets van een vervanging voor die ‘lege’ periode?

FIFA 23 wordt misschien laatste game met naam FIFA

Daarnaast is er nieuws over FIFA. De FIFA-licentie kost EA een hoop geld. een beetje te veel geld, want ze gooien nu behoorlijk de kont tegen de krib? Waarom is dat? Willen ze de naam echt kwijt? En als dat zo is, wanneer komt dan de laatste FIFA uit die FIFA heet? Je hoort het in deze video. Tot slot hebben we het ook over de Playstation State of Play. Want er lijkt er weer één aan te komen. Wanneer dat is en wat er in te zien gaat zijn? Dat zie en hoor je allemaal in het GK Journaal van vandaag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch