Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over Kena: Bridge of Spirits & S.T.A.L.K.E.R. 2

20/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Warme Babbels kijken we zoals altijd naar onze fijne warme gevoelens. En die warme gevoelens komen bij ons naar voren om een reden. Een nerdy reden. want entertainment in de vorm van games, comics en series. Vandaag deelt Huey zijn warme gevoelens voor het eerst. Het is tevens nog één keer een Warme Babbel in de oude, koude studio. In deze editie hebben Huey en JJ het over games die gaan komen en games die al zijn. Ook komen er films en series in naar voren. En zijn de warme gevoelens unaniem of is er ook wat twijfel.

Warme Babbels over Kena: Bridge of Spirits

Met twee nerds aan de desk (Huey en Jelle), kan het zomaar zijn dat we het over Batman gaan hebben. En dat is niet meer dan logisch ook. Het heeft er immers alle schijn van dat 2022 een heus Batman jaar gaat worden. Met een nieuwe film genaamd The Batman en maar liefst twee nieuwe games. Dat zorgt er bij Batfan Huey voor dat het behoorlijk wat warmer bij hem van binnen wordt. Hoe veel zin heeft hij daarin? En hoeveel zin hebben Jelle en JJ daarin? Heuy wil het daarnaast ook graag hebben over zijn GOTY 20321 in hindsight Een game met een hele gezellige en fijne sfeer. We hebben het over Kena: Bridge of Spirits. Wat riep die game voor warms bij hem op?

Warme gevoelens door S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

JJ wil het warm hebben over een hele sterke serie. Namelijk Dopesick met Michael Keaton. Hij vindt dat iedereen deze serie moet bekijken. Omdat hij sterk is en je inzicht geeft in van de grootste schandalen van  de laatste jaren in de VS. Daarnaast maakt hij van een koude babbel een lekker warme. Hij heeft het namelijk over S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Hoe verwerkt hij de uitstel van een game waar hij echt heel zwaar naar uit keek? Krijgen de andere daar warme gevoelens bij? Je gaat het allemaal horen en zien in de Warme Babbels met Huey en JJ.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch