Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Blizzard zonder games & GTA V 155 miljoen keer verkocht

04/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen dinsdag had je natuurlijk gezien dat er geen GK Journaal online stond. Dat was niet voor niets. JJ was namelijk zijn stem kwijt. Gelukkig vond hij hem achter het nachtkastje en zit hij klaar voor de donderdag editie. Ietwat krakerig. In deze editie van het GK Journaal hebben we natuurlijk een hoop nieuwtjes voor je verzameld. Zo gaan we praten over Blizzard, dat eigenlijk al zijn grote games heeft uitgesteld en niet zo’n klein beetje ook. Hoe dan? Je ziet het allemaal in de editie van het GK Journaal van donderdag 4 november 2021.

Diablo 4 en Overwatch 2 zijn beide flink uitgesteld

Zoals eerder vermeld gaan we het over Blizzard hebben. Er is namelijk iets gebeurd. Ze hebben bekend gemaakt dat we nog lang moeten wachten op Diablo 4 en Overwatch 2. Wanneer ze gaan uitkomen? Dat hoor je van JJ. En dit is niet het enige onderwerp wat we vandaag aansnijden. Zo gaan we het ook hebben over Take Two. Die zijn bij een bepaald project gestopt met de development er van. En GTA V verkoopt nog steeds. Daarnaast praten we over Nintendo. Daar was nieuws over de toekomst van Super Smash Bros. En helaas niet zo goed nieuws. Wat zal dat zijn? Je hoort en ziet het in deze video.

GTA V blijft maar verkopen

Je kunt vanaf woensdag games spelen via je Netflix abonnement. De prijs is omhoog gegaan, maar of de games ook extra toevoeging bieden? Dat is de vraag. En welke games zitten daarbij? Dat hoor je zo meteen. Verder hebben we het over Playstation Studios. Er is er een lek bij Geforce Now die alle PC-games van de toekomst toont. En vooral als het gaat op de PS5-exclusives wordt het dan spannend. Want wat kun je straks allemaal spelen op je 3080 RTX bak? Je ziet en hoort het in deze kakelverse editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch