Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Ajax is dé Eredivisie ploeg van dit decennium volgens FIFA

25/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ gaat het GK Journaal van deze donderdag 25 maart met je doornemen! De redactie is weer flink bezig geweest om nieuws te verzamelen, zodat JJ alles met je kan bespreken. In deze nieuwe afleveringen hebben we nieuws rondom FIFA en wat zij de beste Eredivisie ploeg vinden, PUBG Mobile en meer. Wil jij op de hoogte blijven van al het game nieuws? Kijk dan deze nieuwe GK Journaal!

EA Sports heeft onderzoek naar de beste Eredivisie ploeg

Ieder jaar doet EA Sports een onderzoek naar ploegen en statistieken van ploegen. Dit jaar gingen de mannen van EA op zoek naar welke ploeg volgens hen het het beste gedaan heeft in de Eredivisie van de afgelopen tien jaar. En – niet geheel verassend – het is Ajax die er met een nipte overwinning en dus de prijs vandoor is gegaan. De ploegen die de rest van de top tien afmaken gaat JJ met je doornemen, maar we gaan wel alvast verklappen dat het geen walkover is geweest voor de Amsterdammers. Er zat slechts 2 punten verschil tussen de nummer één en de nummer twee. Close call dus! Als je zelf alle stats op je gemak wilt doornemen, dan kan dat hier.

PUBG mobile gaat als een malle

1 miljard downloads and counting, dat is wat PUBG op zijn palmares bij kan schrijven. De mobiele versie van de game blijft – net als het eerder berichtte Geshin Impact – continu in beweging. Nieuwe wapens, updates en skins zorgen ervoor dat de game leuk is en blijft waardoor je terug blijft komen. Daarnaast is Xbox ook bezig om zijn Xbox Live (of is het nu Xbox Network?) aan te gaan pakken en komt er een Steam festival aan. Rond de E3-periode. Dit en al het andere nieuws over games gata JJ met je doornemen in de editie van het GK Journaal van donderdag 25 maart.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch