Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Activision all-in tegen cheaters & FIFA wil 1 miljard van EA

14/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is bijna voorbij. Het weekend staat voor de deur, maar eerst moeten we voorbij de donderdag. En dat doen we middels het GK Journaal. In de afgelopen dagen is er weer een hoop gebeurd in de wereld die games heet. Een hoop geruchten, aankondigingen en andere nieuws. En dat behandelen we dus in het GK journaal. Met vandaag nieuws de strijd van Activision tegen cheaters in over Cod Vanguard, Warzone en cheaters, de kosten van de FIFA-licentie, Battlefield 2042 en Battle Royale en veel meer. Dat alles zie je in het GK Journaal van donderdag 14 oktober.

Activision gaat keiharde strijd aan met cheaters in Call of Duty: Warzone

Vandaag hebben we nieuws over een zeer bekende shooter. Na veel geklaag over cheaters in COD lijkt daar mogelijk een einde aan te komen. In de nieuwe Call of Duty Vanguard zit een nieuw anti-cheatsysteem. Een systeem dat ook in de nieuwe Warzone-uitbreiding komt. Meer details hierover gaat JJ je vertellen. Daarnaast hebben we wat details over de geschiedenis van Battlefield 2042. Het betreft een modus die de game op dit moment niet lijkt te hebben. Welke is dat? We hebben ook nieuws over EA. We weten nu waarom EA de naamsverandering van FIFA wenst. En we kunnen je verklappen, die reden is vrij plausibel.

Meer details over Avowed, de Skyrim-like RPG van Obsidian

We gaan het vandaag ook over een game van Obsidian hebben. En dat is Avowed. Het wordt een RPG game die veel mensen aan Skyrim gaat doen denken. Vandaag hebben we meer details over deze nieuwe game. Een game die al werkend is momenteel. En dan Ubisoft. Die kwamen onlangs met Ghost Recon Frontline. Een game waarop niemand zat te wachten als je de comments las. De closed beta test is opeens, zo maar vanuit het niets, uitgesteld. De vraag is nu waarom? Het antwoord zie en hoor je in het GK Journaal van vandaag. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch