Menu Premium
Loading...

Terug naar WW2 in de Call of Duty: Vanguard Beta Preview

16/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft de beta van Call of Duty Vanguard een weekend lang kunnen spelen. Alles draaide daarbij om  de multiplayer. Hij kon aan de slag in drie verschillende maps. Verder kreeg hij de kans om drie verschillende gamemodes uit te proberen. Zelf was JJ het meest benieuwd naar de Team Deathmatch mode. Dat is zijn bread & butter. Hoe voelt deze mode in Call of Duty Vanguard aan voor JJ? Speelt het net zo lekker weg als Modern Warfare & Black Ops Cold War? Verder zijn de graphics natuurlijk ook een punt. Is het nog te doen op de oude generatie consoles of moet je echt gaan voor de PS5-versie?

Terug naar de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty Vanguard

Zoals bijna elk jaar komt er een nieuwe Call Of Duty uit. Vanguard wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games. Dit keer gaan ze terug naar de Tweede Wereldoorlog. Dat is de setting van Call Of Duty Vanguard. Sledgehammer Games had terug in 2017 ook Call Of Duty WW2 gemaakt. Nu is dus de vraag brengt het genoeg vernieuwing? Gaat het beter zijn dan Black Ops Cold War? Is de game goed speelbaar op de oude generatie consoles?. JJ gaat het je allemaal vertellen. Is de MP al klaar voor de launch op 5 november? Of moet de ontwikkelaar er nog hard aan werken?

Op de oude generatie consoles

JJ heeft ervoor gekozen om de Mp op de PS4 te spelen. Juist op die console wordt de game waarschijnlijk het meest gespeeld. Het is dus een bewuste keuze. Volgens Activision Blizzard waren er wat nieuwe mogelijkheden in de game. Zo zou je de omgeving kunnen vernietigingen. Is dat ook te zien in de beta? Is het net zo heftig als in Battlefield? Verder is het natuurlijk ook weer in een andere setting. Gaat het daardoor WW2 verslaan? Dit en nog veel meer ga je allemaal horen van JJ. Je ziet het in de Call of Duty: Vanguard Beta Preview.

Ga jij Vanguard halen? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch