Menu Premium
Loading...

Ghostwire: Tokyo Review – Kopen, budgetbak of slopen?

31/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er nieuwe IP’s die in het voortraject een hoop bewonderaars voor zich weten te winnen. Dit was ook het geval bij Ghostwire: Tokyo. De aparte stijl en de naam van de baas van de studio, Shinji Mikami, sloegen aan. Maar blijft dit gevoel overeind nu we de game hebben gespeeld? Dat is precies waar je achter gaat komen in deze review. Is dit de beste versie van Tokio in games? Of beland het met een pisboog in de prullenbak? Daar ga je allemaal achter komen in de Ghostwire: Tokyo review.

Geesten verslaan in Ghostwire: Tokyo

Met de veelheid aan verschillende sterke games die afgelopen februari en begin maart uit zijn gekomen, zou Ghostwire: Tokyo het best wel eens erg lastig kunnen krijgen. Hoe is het verhaal van de game? Is het leuk om te spelen? Daarnaast gaan Jelle en Shanna het natuurlijk hebben over de mogelijkheden in de game. Want er is iets raars aan de hand met Tokio? Het is overgenomen door geesten. En dan is de vraag: Hoe versla je die geesten? Hoe kun je Tokio redden? Is daar een inventieve vorm van gameplay voor gevonden? En raden de twee de game aan om te spelen?

Kopen, budgetbak of slopen?

In onze reviews gaat het erom of we het aanraden om te kopen, te wachten tot het spel in de budgetbak ligt of om de titel echt stijf link te laten liggen. Gaat Ghostwire Tokyo jouw keiharde euro’s waard zijn?  Wil jij ook proberen de geesten te verslaan? Hoe zit de game inhoudelijk verder in elkaar? Is het vet om rond te lopen in een verlaten Tokio? Dat ga je allemaal horen en zien in deze review van Ghostwire: Tokyo. Mocht je benieuwd zijn naar een langere item over deze game? Support ons dan en verander in een Premium Baas. De Premium review staat dan hier voor je klaar.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch