Menu Premium
Loading...

Ghost of Tsushima Director’s Cut Review

24/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De fans van Ghost of Tsushima keken erg uit om verder te gaan met de game in Iki Island. Het was even afwachten, maar hier is het dan eindelijk. Voor de mensen die de wereld van Ghost of Tsushima niet kennen is het nu een goed idee om het toch te halen. De Director’s Cut is een nieuwe versie van de game en het wordt geleverd met de volledige game, Iki Island en nog meer extra’s. Naast wat extra’s krijg je ook meer opties om je op weg te helpen. Onze Jelle en Koos hebben de game weer gespeeld, ze zijn opnieuw in de wereld gedoken en reizen nu af naar Iki Island. Ze vertellen je over hun ervaringen met de nieuwe DLC.

Het verhaal van Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan tijdens de Mongoolse invasie. Je speelt een jonge samoerai strijder met de naam Jin. Hij moet de manieren van “Ghost” aanleren om het Mongoolse leger tegen te houden. Tijdens deze tocht ben je niet alleen bezig met vechten, maar je houdt je ook bezig met het zijn van een echte samoerai. Iets waar onze Jelle heel lekker op ging, maar of Jelle er nu ook zo positief over was ga je hier horen.

Iki Island-uitbreiding in Ghost of Tsushima Director’s Cut

Als je fan bent van Aziatische geschiedenis, weet je misschien dat naast Tsushima ook het eiland Iki in dezelfde periode was binnengevallen. Er is een nieuw hoofdstuk met Jin en het zal plaatsvinden op het eiland Iki. In dit verhaal reist Jin naar het eiland om geruchten over een Mongoolse aanwezigheid te onderzoeken. Maar al snel wordt het ingewikkeld er zijn persoonlijke belangen en het zal hem dwingen om enkele traumatische momenten uit zijn verleden opnieuw te beleven. Onze Koos en Jelle ging opnieuw de wereld in van Ghost of Tsushima. Ze doken weer in de huid van Jin en gingen op reis. Nu gaan ze naar Iki en vertellen jullie er alles over. Wat ze er allemaal van vonden vertellen ze je in de review van Ghost of Tsushima Director’s Cut.

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch