Menu Premium

Launch Trailer van Ghost of Tsushima Director’s Cut

Mitchel Hoes 20/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk hebben we hier de Launch Trailer van Ghost of Tsushima Director’s Cut. In de Launch Trailer zien we wereld van onze geliefde Ghost of Tsushima . Verder zien wij verschillende scènes van de nieuwe Iki Island-locatie waar spelers naartoe zullen gaan als onderdeel van de Director’s Cut .

Director’s Cut met Iki Island

Hoewel de Iki Island-uitbreiding de belangrijkste reden waar mensen naar uit kijken. Is het voor degenen die de game niet hebben gespeeld, misschien wel een goede reden om het te kopen. De Director’s Cut wordt namelijk ook geleverd met de volledige game, naast enkele extra’s om spelers op weg te helpen en om meer te vertellen en te bieden over de wereld van Ghost of Tsushima.

Als je een geschiedenisfanaat bent, weet je misschien dat naast Tsushima ook het eiland Iki in dezelfde periode werd binnengevallen. Er is een nieuw hoofdstuk van Jin en het zal plaatsvinden op het eiland Iki. In dit verhaal reist Jin naar het eiland om geruchten over een Mongoolse aanwezigheid te onderzoeken. Maar al snel wordt hij verstrikt in gebeurtenissen met zeer persoonlijke belangen die hem zullen dwingen enkele traumatische momenten uit zijn verleden opnieuw te beleven. Heb jij al Ghost of Tsushima geprobeerd, of ben je dat nu juist van plan? Laat het ons weten in de reacties!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch