Menu Premium
Loading...

Gamescom 2019 Freudentaumel Deel 2

24/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamescom 2019 is nog steeds in volle gang, net zoals het team van Gamekings presentatoren! De Gamescom 2019 Freudentaumel begon in het vorige item net lekker op gang te komen. Ze banjeren dus lekker verder waar ze gebleven waren tijdens deze sappige roadtrip!

Er worden meer stands gecheckt, er wordt geanalyseerd hoe de Gamescom er dit jaar bij ligt en er wordt veel in vingers geknipt. Wanneer plots de zalen zich sluiten is de persdag voorbij en is het tijd voor een welverdiende break.

Mensen die niet graag kijken naar dronken idioten kunnen het midden van dit item beter overslaan!

Het was weer eens raak namelijk! Na dag 1, de persdag, waarvan je gister een deel hebt kunnen zien, was het tijd voor wat ontspanning. Gamekings reisde af naar hun vaste restaurant om zich naar onder te dompelen in echte Duitse geneugten. Zelfs Boris kan niet van de schnitzel afblijven.
Nadat er afscheid is genomen van Boris, die alleen de persdag bezocht, neemt de samenstelling van het team voor dag 2 een onverwachte wending.

Wat niet geheel onverwacht is, is het tempo waarop ze het daarna op een zuipen zetten. Gelukkig voor de mensen die niet houden van kijken naar zuipende mensen is de camera (a.k.a telefoon, a.k.a. OnePlus) tijdens dat zuipen bijna niet aangezet. Alleen het allerlaatste biertje van de heren komt in beeld.

Wat daarna volgt is veel interessanter. In zeer beschonken staat moet het appartement worden gevonden, waar ook nog eens een bed te weinig staat. Hoe dat afloopt geloof je nooit, hashtag clickbait.

We hebben ons uiterste best gedaan om de volgende dag, en dus het vervolg van het item, niets te laten merken van de avond ervoor. Geen gezeur, gewoon vlammen. En wel met een hele speciale game.

Gewoon nog een keer Cyberpunk 2077!

Precies, je leest het goed. A game so nice, we visited twice. En verder nog wat andere games die naast deze topper verwelken als rozen in de Sahara, kijk zelf gewoon maar!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch