Menu Premium
Loading...

Gamescom 2019 Freudentaumel Deel 1

22/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar is de Gamescom in Keulen voor menig gamer en persoon uit de game-industrie een vaste trip. Eén van de grootste gamebeurzen ter wereld, waar elk jaar honderdduizenden bezoekers te vinden zijn. Fijn voor mensen uit Nederland, en dus ook voor Gamekings, is dat het nog geen 2,5 uur rijden is vanaf Utrecht! Uiteraard is Gamekings ook dit jaar van de partij om te zien wat de beurs te bieden heeft.

Een ouderwetse roadtrip

Dus zoals je misschien wel van ons gewend bent zijn we met teveel mensen in een te kleine auto gestapt, hebben we het eerste de beste Duitse tankstation gestript van hun braadworst en waren we vooral geheel op tijd op de beurs deze week. Dit item begint dus met deze “good old-fashioned roadtrip”, iets waar we bij Gamekings een zwak voor hebben. Wie gaan er mee? Welke muziek wordt gedraaid? Hoe hard rijdt Boris? Het komt allemaal aan bod.

De Gamescom zou streng zijn dit jaar!

Maar Gamekings zou Gamekings niet zijn als de trip helemaal vlekkeloos zou verlopen. Dus iemand (ra ra wie) is vergeten zijn persticket aan te vragen. Dus voordat de beurs kan worden betreden moet er eerst het één en ander geregeld worden… Voordat we de gok waagden om deze persoon gewoon naar binnen te bluffen werd aan diezelfde persoon in een ongemakkelijk Duits telefoongesprek verteld dat het niet makkelijk zou zijn om Gamescom zonder ticket te betreden. Jongens, jongens, jongens, wat een avontuur, wat een gekte. Ben je ook zo benieuwd hoe dit is afgelopen?

Borderlands, Halos, Minecrafts, Cyberpunks, maar geen Shen Mues en Modern Warfares?

Eenmaal binnen (spoiler!) volgt een rataplan aan games, teamkillen, gekibbel en zenuwen rondom een bepaalde jas,  veteranen die overal gratis hapjes scoren terwijl de rookies de benen onder hun lichamen vandaan rennen, de nieuwe videoclip voor Toto’s Africa (yes!), bijen, Cameo Kojima, en nóg meer presentaties van games. Dit is wat je doet op een gamebeurs! Dus kijk hoe je favoriete game-pro’s dat doen ;)

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch