Menu Premium
Loading...

Gamekings Studio Live met Abbey Games en SCaffa

08/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt vorige week al de hele week kunnen genieten van Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht en vandaag gaan we keihard verder. Gamekings Studio is namelijk al even open en mocht je daar niet bij zijn, dan heb je het geluk dat we nu Gamekings Studio op jouw beeldscherm brengen. Het is helemaal tijd voor Gamekings Studio Live met Abbey Games en SCaffa. Jeeeeuj!

Het moge ondertussen duidelijk zijn: er wandelt ontzettend veel talent rond op Nederlandse bodem. Iedereen die ook maar iets met games an sich heeft, kent het Amsterdamse Guerrilla Games wel en naast hen hebben we onwijs veel iets minder grote studio’s die toffe dingen ontwikkelen. Vorige week hadden we de man van Sparpweed over de vloer, vandaag hebben we Abbey Games en SCaffa uitgenodigd.

Als je enthousiast fan van Gamekings bent, heb je Abbey Games al eens eerder bij ons zien langskomen. Destijds stond hun game Reus op het punt van uitkomen en ondertussen heeft deze al menig hart van PC-gamers gewonnen. Hoe staat het er nu voor met Abbey Games, en wat doen ze nu? Dat hoor je allemaal hier.

Onze tweede gast is Stephan Caffa, wie onder de naam SCaffa helemaal in z’n eentje, onafhankelijk aan zijn eerste game werkt. In het dagelijks leven is Stephan docent CMD en daarnaast steekt hij al zijn vrije tijd in het ontwikkelen van Horizon Danger. Horizon Danger is een local-multiplayer action game à la Towerfall Ascension, waarin je als robots je vrienden kapot moet maken voordat zij je de baas zijn. Dit kan door middel van het gooien van bommen, schieten of het oppakken van power-ups. SCaffa schuift bij ons aan tafel om je meer te vertellen over Horizon Danger en hoe het in z’n werk gaat als je zo’n ambitieus project in je eentje onder handen neemt. Verder is er nog véél meer dat je allemaal gaat zien, hier bij Gamekings Studio Live. Let goed op, want je kunt namelijk ook epische prijzen winnen!

Gamekings Studio gaat nog de hele maand door en wat er allemaal nog te doen is, vind je in het Gamekings Studio Programma. En jij kunt er gewoon bij zijn! Pak de bus, fiets, trein of auto en kom gezellig langs in Hoog Catharijne, Utrecht. Heb je het daar te druk voor? Dan kun je natuurlijk ook de livestreams checken, hier op de website. Wat een toeval, daar is het nu tijd voor! “Gamekings Studio Live met Abbey Games en SCaffa” is namelijk van start gegaan. Scroll snel naar boven en check ‘t!

Gamekings Studio Live met Abbey Games en SCaffa

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch