Menu Premium
Loading...

Gamekings in Lockdown – Vasco, kaal of kammen, stoffige games & bier

25/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Week vijf van de lockdown. En we houden vol. Met piepen en knarsen, zoals de rest van de bevolking, maar we blijven zes dagen per week binnen. Alleen op de maandag komt een klein deel van de redactie naar kantoor om bepaalde items op te nemen. Maar dan hebben we het over drie mensen. Verreweg het meeste werk en het gewone leven worden thuis afgehandeld. En soms gaat dat prima en soms minder. In deze aflevering leveren Skate, Jelle, Daan, Koos, Boris, JJ en Vasco hun bijdrage.

Hoe gaat het met Vasco?

Laten we met Vasco beginnen. We kregen naar aanleiding van Bar Weinig Corona ontzettend veel vragen over hem binnen. Hij verdween namelijk opeens uit de stream. Leefde hij nog wel… Nu, in zijn vlog, krijg je het antwoord. Skate zat ook met een probleem. Een probleem wat de komende weken niet opgelost leek te kunnen worden. Of de boel moest drastisch aangepakt worden. En je weet dat Skate voor de duvel niet bang is. En dus hij ging voor de keiharde aanpak. JJ had weer een heel ander probleem. Zijn backcatalogus begint epische proporties aan te nemen. Zo erg zelfs dat er stof op de games begint te liggen. Hoe dan? Dat mag ie zelf komen uitleggen.

De jonge garde wordt onrustig

Dan Daan, Jelle en Koos. De jonge garde. Die beginnen onrustig te wordenin de lockdown. Binnen zitten is leuk en aardig, maar je wil af en toe stoom afblazen. En binnen de 1,5 meter samenleving is dat best tricky. Maar ze vonden een winderige oplossing. Tot slot Boris, die is een beetje klaar met Corona en komt tot nieuwe inzichten. En hij is bezig een pro te worden in Warzone. Dus als daar binnenkort een 1 million dollar tournament komt, dan is de kale condor van de Andes er helemaal klaar voor.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch