Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation 5, Animal Crossing, Doom muziek competitie & Vasco

21/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Man, man wat gaat de tijd snel. We kunnen ons de opnames van de laatste Einde van de Week Vrijdag Live nog herinneren als de dag van gisteren en hatsa, daar staat er al weer een nieuw editie online. Je stopt het gewoon niet. En gatverdamme wat een vette editie hebben we voor je klaar staan. Met een trio dat je nog nimmer eerder samen zag. Drie klasbakken bij elkaar, te weten gespreksleider Koos, Daan en good old Vasco. Want als Vasco er dan toch is voor de eenmalige terugkeer van Hardware Woensdag, dan blijft de beste man gewoon even hangen voor EvdW Live. Lekker toch…

Een perfecte mix van tech- & gamestalk

Genoeg materiaal om over te lullen vandaag. Ongetwijfeld veel tech-talk, nu Vasco er bij zit. Maar ze praten ook over de PlayStation 5, Animal Crossing en het Corona virus. En we hebben een hele speciale competitie waar we het even over willen hebben.

Doom muziek competitie, win je eigen officiele Doom Track

Doom-fan of gewoon fervent muzikant en altijd al een gametrack willen maken? Bethesda biedt je nu de kans om deze droom uit te laten komen. Jouw track moet geïnspireerd zijn op Doom, een eigen nummer wezen en je moet het live kunnen performen op 18 maart tijdens de Doom launch party in AFAS Live te Amsterdam. Het nummer mag verder niet langer dan 5 minuten zijn. De deadline voor het inzenden is 12 maart 23:59 uur. En inleveren doe je hier. Op deze plek vind je ook alle verdere voorwaarden. En als je Einde van de Live hebt gezien, dan weet je dat wij ook gaan meedoen. Dus je kans om te winnen is….

Garage Sales MSI

Tot slot, mocht je gebruik willen maken van de deals bij garage sales van MSI. Check ze hier. De sale loopt tot eind februari. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch