Menu Premium
Loading...

Gamekings in Lockdown- Kutten met setups, games spelen & verveling

28/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Coronavirus heeft heel Nederland in zijn greep, dus ook wij zitten in ‘lockdown’. Ondanks dat de media behoort tot de lijst ‘cruciale beroepen’ en we dus naar werk mogen, gaan we maar één dag per week naar kantoor. En dan in een zeer minimale setting. Eén iemand in de regiekamer, 2 mensen achter de desk. That’s it. Om een aantal zaken op te nemen die thuis wat lastiger te bewerkstelligen zijn. De overige dagen blijft iedereen binnen werken. Hoe vervelend dat ook is, de gezondheid en de bescherming van de kwetsbare medemens gaat voor.

Hoe gaan we om met het thuiswerken?

Gamekings is altijd een outlet geweest waar alles draait om het persoonlijke. Geen website met een reeks aan gezichtloze pre- en reviews. Gamekings is een groep gasten met een bovenmatige passie voor games en geek-culture. En die passie uiten we in content. We nemen je mee in ons gaming-leven. Daarom leek het ons een leuk idee om ook het thuiswerken in beeld te brengen. Ten eerste omdat we nog steeds werken en content maken, maar nu in een andere omgeving. Ten tweede omdat we exact hetzelfde doormaken als jullie. Opeens word je ‘gedwongen’ om in je huis te blijven. Je hele normale levenspatroon en -ritme valt in duigen. En iedereen moet daar aan wennen, wij dus ook. Met vallen en opstaan.

Elke week een nieuwe editie van ‘Gamekings in Lockdown’

Daarom maken wij, zolang de ‘lockdown’ geldt en we geacht worden zo veel mogelijk thuis te werken, elke week een speciaal quarantaine item voor onze Premium Bazen. Waarin we je meenemen in onze huiselijke sferen. Hoe werken we nu? Hoe gaan we om met het verplicht thuis zitten? Gamen we meer of juist minder? Welke games spelen we en hoe?  In de eerste editie delen Kevin, Jelle, Daan, Skate en JJ hun ervaringen met je. Hopelijk leuk om te bekijken plus een steun in de rug in deze lastige tijden. We zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje en we moeten er met elkaar weer uitkomen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch