Menu Premium
Loading...

Gamekings for Kids over Palworld & Stormworks: Build and Rescue

31/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze rubriek is geen spin-off van Gamekings, maar dan VOOR kids. Gamekings for Kids is een rubriek voor gamers MET kids. Een logische stap in ons bestaan. Gamers zijn met ons opgegroeid. Ooit keken ze Gamekings op TV als puber of jongvolwassene, vandaag de dag checken ze de items als vader of moeder van kids. Ze spelen games met hun kids, net zoals een deel van ons dat doet met hun kroost. Maar welke games zijn nu tof voor kinderen? Hoe hou je evenwicht tussen te veel gamen en verantwoord gamen? Waar moet je als ouder op letten? Het is een zoektocht die wij zelf dagelijks ondernemen en via deze rubriek nemen je mee bij die zoektocht. In deze editie ligt de focus op twee games, het immens succesvolle Palworld en Stormworks Build & Rescue.

Is Palworld een fijne game voor jonge kids?

We kunnen er niet omheen. Mogelijk heb je het thuis aan de eettafel al voorbij horen komen tijdens je gesprekken met je kid(s). Palworld heeft de wereld (van kids) overgenomen. Pok√©mon met Guns, zoals deze game in de volksmond omschreven wordt, verkoopt als een tierelier en is onder gamers het gesprek van de dag. Maar het woordje ‘guns’ is wel iets wat ons bezig houdt. Want is deze game, waarmee je wezens zwak maakt door op ze te schieten, waar je wezens levend kunt koken en waar je bouwsels door andere spelers gesloopt kunnen worden, wel ideaal voor kids? Boris en JJ praten er over en geven hun mening.

Stormworks: Build and Rescue kent ongekende mogelijkheden

Dan is daar het spel Stormworks: Build and Rescue. Een onooglijke game met ongekend diepgaande bouwmogelijkheden. Wat maakt deze game zo goed volgens de twee heren? Is dit spel geschikt voor elk kind? Stel je voor dat je wil dat jouw kind wat vaker games speelt waarin hij zijn creativiteit loslaat, hoe motiveer je hem of haar dan? De antwoorden op al deze vragen krijg je in deze nieuwe aflevering van Gamekings for Kids.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch