Menu Premium
Loading...

Gamekings for Kids over Minecraft Dungeons & geweld in games

07/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de mensen die het nog niet weten, we zijn geen spinoff van Gamekings begonnen VOOR kids. Gamekings for Kids is een rubriek voor gamers MET kids. Wat ons betreft een logische stap in ons bestaan. Gamers zijn met ons opgeroeid. Ooit keken ze Gamekings op TV als puber of jongvolwassene, vandaag de dag checken ze de items als vader of moeder van kids. Als gamer hebben ze (gelukkig) geen vooroordelen tegen games. Ze willen juist graag met hun kinderen samen games spelen. Net zoals wij dat doen met onze kroost. Maar welke games zijn dan tof voor kinderen? Hoe hou je evenwicht tussen te veel gamen en verantwoord gamen? Zijn er games die een perfecte mix tussen fun en iets leren bieden? Het is een zoektocht die wij zelf in deze fase van ons leven ook dagelijks ondernemen. En wij nemen je mee op die zoektocht. In deze editie ligt de focus op Minecraft Dungeons en hoe je met gewelddadige games omgaat.

Minecraft Dungeons is een perfecte game om samen met jouw kids te spelen tijdens Kerst

Gamekings for Kids is geen opvoedend of belerende rubriek. We gaan jou niet met een opgeheven vingertje vertellen hoe je jouw kids moet opvoeden en wat ze wel en niet mogen spelen. Dat is aan jou. Wat we willen doen, is samen met de community kijken welke toffe games en hardware er zijn waar je als ouders en kids echt wat aan hebt. Vandaag stellen we je Minecraft Dungeons voor. Een game die volgens ons leuker, beter en kindvriendelijker is dan Minecraft Legends. Waarom we dat vinden, leggen we uit in deze video.

Wanneer is een game te gewelddadig?

In deze aflevering praten we ook over een heet hangijzer als het gaat om videogames en kids. Het stigma dat spellen vaak te gewelddadig zijn. Hoe kijken wij er tegenaan? Helemaal verbieden, samen spelen en uitleggen, of per kind kijken wat wel en niet kan?

Stel je vragen of geef tips in de comments

Gamekings for Kids is een rubriek die we graag samen met jullie willen vullen. Dus zet in de comments jullie vragen en tips neer. Dan gaan wij er mee aan de slag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch