Menu Premium
Loading...

Gamekings for Kids over Wobbly Life & toffe coöp games

23/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Schrik niet, we zijn geen nieuwe spinoff van Gamekings geheel en al VOOR kids begonnen. Dit is een nieuwe rubriek voor gamers MET kids. We merken namelijk dat veel gamers met ons zijn opgeroeid. Ooit keken ze Gamekings op TV als puber of jongvolwassene, vandaag de dag checken ze onze items als vader of moeder van kids. Als gamer hebben ze (gelukkig) geen vooroordelen tegen games. Ze willen juist graag met hun kids samen games spelen. Net zoals wij dat doen. Maar welke games zijn dan tof voor kids? Hoe hou je evenwicht tussen te veel gamen en verantwoord gamen? Zijn er games die een perfecte mix tussen fun en iets leren bieden? Het is een zoektocht die wij zelf in deze fase van ons leven ook dagelijks ondernemen. En wij nemen je mee op die zoektocht.

Hoe vind je toffe games voor kids?

Gamekings for Kids is geen opvoedend of belerende rubriek. We gaan jou niet met een opgeheven vingertje vertellen hoe je jouw kids moet opvoeden en wat ze wel en niet mogen spelen. Dat is aan jou. Wat we willen doen, is samen met de community kijken welke toffe games en hardware er is waar je als ouders en kids echt wat aan hebt. We willen proberen uit te leggen wat sommige games zo populair maakt bij kids tussen 4 en 12 jaar. We willen je vertellen hoe wij zelf dingen doen en zien. En wie weet zorgt die informatie er voor dat jij samen met jouw kroost optimaal dat kunt doen wat jullie beiden leuke vinden: videogames spelen.

Wobbly Life is ideale game om samen te spelen

In deze eerste aflevering gaan we het hebben over Wobbly Life. Een typisch voorbeeld van een game die je als volwassene geheid over het hoofd ziet, maar die door kids massaal gespeeld wordt. Eén game die ze zelf hebben weten te vinden via vriendjes of YouTube. Wat is Wobbly Life en wat maakt dit spel zo populair bij kids? Verder kijken we naar de magie van Nintendo voor kinderen én ouders en wat een oplossing is als je meerdere kids hebt maar slechts één spelcomputer.

Stel je vragen of geef tips in de comments

Gamekings for Kids is een rubriek die we graag samen met jullie willen vullen. Dus tik in de comments jullie vragen en tips neer. Dan gaan wij daar mee aan de slag.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch