Menu Premium
Loading...

Gamekings for Kids met review Mario vs Donkey Kong & Palworld

29/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Don’t worry, deze rubriek is geen spin-off van Gamekings, gemaakt voor VOOR kids. Gamekings for Kids is een rubriek voor gamers MET kids. Een logische stap in ons bestaan. Gamers zijn met ons opgegroeid. Ooit keken ze Gamekings op TV als puber of jongvolwassene, vandaag de dag checken ze de items als vader of moeder van kids. Ze spelen games met hun kids, net zoals een deel van ons dat doet met hun kroost. Maar welke games zijn nu tof voor kinderen? Waar moet je als ouder op letten? Het is een zoektocht die wij zelf dagelijks ondernemen en via deze rubriek nemen je mee bij die zoektocht. In deze editie behandelen Boris en JJ twee games en één kijkersvraag. De games in kwestie zijn Mario vs Donkey Kong (review) en Palworld. De kids van Boris hebben het laatstgenoemde spel namelijk gespeeld en dat was wel een dingetje.

Mario vs Donkey Kong review: Is dit spel ideaal om samen met jouw kids te spelen?

Onlangs kwam de game Mario vs Donkey Kong uit. Het betreft de remake van de gelijknamige Game Boy Advance-game. Het spel bevat vernieuwde graphics, nieuwe levels en een aantal nieuwe manieren om te spelen. In de media kreeg de game wat lagere cijfers dan normaal voor een Nintendo-titel. Vooral omdat journalisten het wat te makkelijk vonden. Is het spel daarmee ideaal voor jouw kids?

Wat voor games kan een kind van vier of vijf al spelen?

Tot slot is er ook een vraag vanuit de community. Een vader met een dochter van vijf wil graag weten wat voor soort games geschikt zijn voor haar. Kan ze al een stap verder zetten dan Putt Putt en Freddy Fish? Boris heeft er een duidelijke mening over. Gebaseerd op geheel eigen ervaring. En dat is exact waar het bij Gamekings for Kids om draait. We hebben de waarheid niet in pacht en we willen zeker jouw kids niet opvoeden. We kunnen wel over onze ervaringen praten. Mogelijk dat die je helpen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch