Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra XL – Een muis op de redactie, pakjes en de Vietnam vlucht

25/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings Extra is terug! En hij is groter dan ooit. Niet elke dag een kort filmpje, maar eenmaal per maand een dikke compilatie van wat er allemaal gebeurde op de redactie bij Gamekings. Duik deze video in en zie hoe het eraan toe gaat. De ruzies, de discussies, het plezier, het gelach, alles komt voorbij.

Gamekings Extra: De grote pakjes editie?

Er komen heel erg veel pakjes voorbij in deze Gamekings Extra. JJ mag tegenwoordig de pakjes openmaken en daar is hij maar al te blij mee. Er zit een pakje tussen dat helemaal zijn ding is en een pakje waar hij niks mee heeft (of toch wel?). De schaar wordt erbij gepakt en de dozen worden uit elkaar getrokken. Zin in!

Toto – Africa

Africa van Toto speelt een zeer belangrijke rol in het leven van sommige presentatoren. Dat is ook in de studiobeelden te zien in deze Gamekings Extra XL. En heeft Jelle Limburgse roots? Je ziet het allemaal voorbij komen. Daarnaast brandt de redactie ook los over Game of Thrones (geen spoilers) en alle zeurende mensen die denken een petitie te moeten starten of te tekenen. Daarnaast komen de mannen in deze Extra XL terug van Vietnam. Hoe zwaar was hun vlucht?

Er is een muis in ons huis in deze Gamekings Extra XL

Er is ook een muis aanwezig op de redactie en dat doet ons denken aan vroeger. Waar begint het verhaal van deze muis en hoe is hij bij ons terecht gekomen? Jelle neemt het leven van de muis met je door en blikt terug op Boris zijn brakke ochtend in het huis van de muis.

Einde van het tijdperk vrijdag

Je ziet ook hoe de mannen zich voelden na de allerlaatste Einde van de Week Vrijdag. Waren er tranen? Hoeveel zakdoekjes zijn erdoorheen gegaan? De camera stond direct op de mannen gericht nadat hun eerste emoties werden getoond.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch