Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is aardig voor een stagiair

28/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een flinke dosis ongein vanaf de redactie. En tegen alle geinponems die nu bijdehand gaan roepen dat de meeste items op de site ongein zijn… hahaha. Anyway, er kwam een fors pakket op de redactie binnen, met als afzender Actvision Blizzard. Of beter gezegd een hele stapel pakketten. En JJ is gek op pakketjes. En laat een van de perks van het hoofdredacteurschap nu het openmaken van de pakketjes zijn. JJ griste snel het grote mes uit de bestekla (hij maakt de pakketjes altijd erg subtiel open) en begon te ‘unboxen’. Het resultaat was typisch Blizzard en tevens nogal bewerkelijk. Wat er precies in het pakket zat, verklappen we hier niet, dat kun je zien in ‘Gamekings Extra: JJ is aardig voor een stagiair’.

Het welzijn van een stagiair gaat JJ altijd aan het hart

JJ had al zo’n donkerbruin vermoeden wat er in de pakketten zat en bleek het na een paar minuten gesnij en gescheur bij het rechte eind te hebben. Waarna de man samen met de social media stagiair Yun aan de slag ging. Met gevaar voor eigen leven en ledematen, zo bleek al snel. Na een paar minuten klootviolen zat alles in elkaar en stond de inhoud van de pakketten overeind. Waarna de vraag zich onmiddelijk voordeed: “wat doen we er mee?”

Maar dan ken je JJ niet. Zijn sterke kant is creatief denken. Plus het is een sociaal bewogen mens dat altijd aan zijn naasten denkt. En dus kwam hij op het luminueze idee om een van de stagiairs eens goed in het zonnetje te zetten. Of was de uitwerking van dit ‘cadeautje’ nu juist dat het zonlicht de arme jongen niet meer kon bereiken? Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: JJ is aardig voor een stagiair’.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch